- Foto: Foto: PR foto

Kirkekoncert med inspiration fra viser

Mågevej: Søndag 25. august klokken 16 holder Ansgarkirken sommerkoncert, og denne gang er det sangerinden Signe Fribo, der skal synge. Sangene, hun skal fremføre, har hendes mor Lizzie Fribo skrevet. Flere af sangene er skrevet til Signe Fribo selv og resten af familie, og de er smukke, fyldt med kærlighed og umiddelbare. Moderen Lizzie Fribo er stærkt inspireret af danske såvel som svenske viser, så sangene er fryd for øret. Udover Signe Fribo spiller cellisten Ida Riegels, der har spillet flere gange i Ansgarkirken. Sidst men ikke mindst akkompagneres de to kvinder af organisten Amalie Hersnack Grunnet og hendes ægtefælle, pianisten Kristoffer Hersnack Grunnet. Koncerten er gratis.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
DM-jubel på vandet i weekenden.

Kajakpolo hitter hos Neptun

Beboer Hans Henrik Friis og ejendomsejer Ole Finsen er vant til buskaos, men det bliver hele tiden værre.

Bushelvede ved Amalienborg: »Skal vi vente på et dødsfald?«