De to kunstnere bor på Østerbro en spytklat fra hinanden.
De to kunstnere bor på Østerbro en spytklat fra hinanden. - Foto: Shazia Kahn

Nordbrandt og Nussbaum udgiver album: Hør dem på Borups Højskole

Frederikholms Kanal: Henrik Nordbrandt og Channe Nussbaum udgiver sammen albummet ’Hjemløshed’ fredag 23. august. I anledning af samarbejdet og udgivelsen holder Nordbrandt og Nussbaum releasekoncert på Borup Højskole i Indre By, hvor der er gratis adgang samme dag klokken 16.30. Samarbejdet mellem digteren og musikeren består i, at Nussbaum har fået lov at plukke i Nordbrandts digte og skabt musik til. »Siden jeg var barn, har jeg altid ønsket at kunne spille et instrument. Det er jo altid en glæde, at der kommer musik til ens ord, navnlig hvis det er musik, man kan lide. Channes musik understreger nogle klange i mine digte, som giver en ny dybde og nye nuancer. Derfor ville jeg gerne have, at Channe skulle fortolke mine digte med sin musik, fordi jeg kunne lide hendes musik, så enkelt er det,« fortæller Nordbrandt. På albummet har de to kunstnere allieret sig med Sophus Tuxen, der har produceret albummet.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Ellen Ramsdal Pedersen foran Drys Ind, hvor hun stopper om kort tid.

En af værestedet Drys Inds faste stammer går på pension

Medbring en deleret til sammenskudsgildet i Sydhavn og kom dine naboere, genboer og dem du møder på din vej ved.

Kæmpe sammenskudsgilde om langbord i Karens Minde vil hylde Sydhavn