DJ Raz Money aka Raske Penge
DJ Raz Money aka Raske Penge - Foto: Presse

Kultur for en Tudse

KULTURFESTIVAL: I uge 35 inviterer Børnekulturstedet, Karens Minde Kulturhus og Sydhavnens Bibliotek, Wagnersvej 19, børnefamilier og institutioner til en uge proppet med sjov, musik og kreativitet. Og med forskellige workshops, lege og koncerter er der garanteret noget for enhver smag.

Kultur for alle aldre

Børnekulturfestivalen, Kultur for en Tudse, skydes i gang tirsdag 27. august med et hav af aktiviteter. Man kan blandt andet teste sine trommetalenter, når master drummer Sylvester Agbedoglo begynder sin afrikanske trommeworkshop for de 6-9-årige.

Dansen stopper dog ikke, når sidste tromme har lydt. Efter trommeworkshoppen vil der være mulighed for at lade kroppen følge rytmen, når DJ Ras Money aka Raske Penge vender plader på græsset. Medbring gerne et tæppe, hvis benene skulle trænge til en pause.

Melder sulten sig, slutter eftermiddagen af med fællesspisning, klokken 17.00-19.00. Madbilletterne købes på forhånd via www.bkultur.dk.

Onsdag og fredag formiddag er særligt for de mindre børn op til 8 år. Disse dage vil der være teaterforestillinger, en koncert, musik og bevægelse samt mange flere aktiviteter, som kan give smil på læben.

Alt dette og meget mere kan opleves, når børnekulturfestivalen slår dørene op. Det fulde program kan findes på www.bkultur.dk. Alle festivalens aktiviteter, koncerter og forestillinger er gratis, nogle kræver dog tilmelding. Tilmelding sker på Sydhavnens Bibliotek, på telefon 33668410 eller på kulturforentudse@kff.kk.dk. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
B.93 jubler over et af de otte mål.

Kæmpe sejr til B.93‘s kvinder

Måltiderne i Københavns Kommune skal i højere grad bestå af plantebaseret kost.

Mindre kød og mere grønt: Byens børn, unge og ældre skal spise klimavenligt