B.93 jubler over et af de otte mål.
B.93 jubler over et af de otte mål. - Foto: Tage Majland

Kæmpe sejr til B.93‘s kvinder

fodbold: B.93’s 1. divisionskvinder tromlede søndag hen over FB, der blev sendt hjem til Frederiksberg med et 8-0-nederlag.

B.93-spillerne var i hopla og spillede bolden hurtigt rundt, så niveauforskellen var tydelig. Allerede efter to minutter scorede Rebecca Ravn-Haren efter gennembrud og et hårdt skud fra højrekanten, og hun gentog det fire minutter senere. I det 22. minut fuldendte hun sit hattrick, da hun rundede keeperen efter et klogt løb i feltet.

Den nye kantspiller Rosa Elizabeth Horskjær gjorde det til 4-0 på et flot skud fra kanten af feltet, som endte på undersiden af overliggeren og gik i mål.

Og Nicole Loren Robertson gjorde det fra midten af feltet til 5-0 i det 39. minut med et halv saksespark.

FB blev stort set holdt fra chancer i hele kampen og halsede efter B.93’ernes veloplagte spil.

Nicole Loren Robertson scorede tæt foran mål til 6-0 efter et stærkt løb i feltet fra højrekanten af Julie Falkebo.

Efterfølgende assisterede indskiftede Sofie Bredgaard til både 7-0 og 8-0. Først lagde hun en præcis stikning frem til Josefine Funch, der på kanten af feltet elegant løftede bolden over den fremstormende keeper.

Og Nicole Loren Robertson viste ligesom i sidste weekend sit utroligt kraftige hovedstød, da hun fra en position en meter inde i feltet med stor power headede over målvogteren og nåede dermed op på tre mål i kampen.

B.93 skal i næste runde på søndag spille ude mod HB Køge.

Klubben har pt. en målscore på 12-0 efter to kampe. Mens det kører derudaf for kvinderne, er det mere hakkende for B.93’s herrer i anden division, som efter tre kampe har 1 point. Senest blev det til et 2-3 nederlag ude mod Holbæk. thof

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Hvad er op og ned i budgetforhandlingerne? Bliv klogere på, hvad der sker hvornår.

Forhandlinger udskudt – hvad nu?

DJ Raz Money aka Raske Penge

Kultur for en Tudse