B.93 jubler over et af de otte mål.
B.93 jubler over et af de otte mål. - Foto: Tage Majland

Kæmpe sejr til B.93‘s kvinder

fodbold: B.93’s 1. divisionskvinder tromlede søndag hen over FB, der blev sendt hjem til Frederiksberg med et 8-0-nederlag.

B.93-spillerne var i hopla og spillede bolden hurtigt rundt, så niveauforskellen var tydelig. Allerede efter to minutter scorede Rebecca Ravn-Haren efter gennembrud og et hårdt skud fra højrekanten, og hun gentog det fire minutter senere. I det 22. minut fuldendte hun sit hattrick, da hun rundede keeperen efter et klogt løb i feltet.

Den nye kantspiller Rosa Elizabeth Horskjær gjorde det til 4-0 på et flot skud fra kanten af feltet, som endte på undersiden af overliggeren og gik i mål.

Og Nicole Loren Robertson gjorde det fra midten af feltet til 5-0 i det 39. minut med et halv saksespark.

FB blev stort set holdt fra chancer i hele kampen og halsede efter B.93’ernes veloplagte spil.

Nicole Loren Robertson scorede tæt foran mål til 6-0 efter et stærkt løb i feltet fra højrekanten af Julie Falkebo.

Efterfølgende assisterede indskiftede Sofie Bredgaard til både 7-0 og 8-0. Først lagde hun en præcis stikning frem til Josefine Funch, der på kanten af feltet elegant løftede bolden over den fremstormende keeper.

Og Nicole Loren Robertson viste ligesom i sidste weekend sit utroligt kraftige hovedstød, da hun fra en position en meter inde i feltet med stor power headede over målvogteren og nåede dermed op på tre mål i kampen.

B.93 skal i næste runde på søndag spille ude mod HB Køge.

Klubben har pt. en målscore på 12-0 efter to kampe. Mens det kører derudaf for kvinderne, er det mere hakkende for B.93’s herrer i anden division, som efter tre kampe har 1 point. Senest blev det til et 2-3 nederlag ude mod Holbæk. thof

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Hvad er op og ned i budgetforhandlingerne? Bliv klogere på, hvad der sker hvornår.

Forhandlinger udskudt – hvad nu?

DJ Raz Money aka Raske Penge

Kultur for en Tudse