Christiane Spangberg er et stort navn i udlandet. 26.-29. august udstiller hun i Brøndsalen.
Christiane Spangberg er et stort navn i udlandet. 26.-29. august udstiller hun i Brøndsalen. - Foto: Tycho Gregers/Ritzau Scanpix

Spangsbergs første udstilling i Danmark

BRØNDSALEN: Efter et 2018 med udsolgte soloudstillinger i Sydney, London, Paris og New York afholder kunstneren Christiane Spangsberg for første gang udstilling i Danmark. Det sker fra 25. august, når Brøndsalen danner ramme om Christiane Spangbergs hidtil største udstilling.

Udstillingen ’Garden of Eden’ (Edens Have) udspringer i den grundlæggende fascination, Christiane Spangsberg har for menneskekroppen og individet – ikke mindst kvinders.

Christiane Spangsberg er for mange danskere et nyt bekendtskab, eftersom hun har forholdsvis få år bag sig som kunstner, men måske i endnu højere grad, fordi de første år har været med fokus på udlandet.

En stor tilhængerskare fra især Australien, Frankrig og USA har medført en stor efterspørgsel fra gallerier og kommercielle samarbejdspartnere uden for Danmarks grænser. Den danske interesse og opmærksomhed er dog vokset de seneste år, hvilket blandt andet resulterede i, at Christiane Spangsberg blev valgt til at lave plakaten til Copenhagen Jazz Festival i 2018.

Udstillingen ‘Garden of Eden’ kan opleves i Brøndsalen (Haveselskabets Have) 26.-29. august med officiel åbning søndag 25. august.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

PR-FOTO: Liv Kastrup

Finders Keepers genindtager Øksnehallen

Mads Jacobsen begyndte at sælge spil til blandt andet Nintendo fra sin lejlighed, men til sidst måtte han erkende, at pladsen blev for trang. Nu har han åbnet Nintendopusheren i Ydunsgade 4. Foto: Martin Sørensen

Nu kan du få dit Nintendo-fix i Ydunsgade