De fire meter høje Big Dancers
De fire meter høje Big Dancers - Foto: Pressefoto

Gadeteaterfestival kommer til Nordvest

GADETEATER: Tirsdag 20. og torsdag 22. august bliver gaderne i Nordvest fyldt med teater og kultur, når Danmarks Internationale Gadeteater lægger vejen forbi. Festivalen er gratis for alle borgere, som vil opleve noget af det bedste udenlandske gadeteater, der kan findes.

Tirsdag, klokken 16.30, kan man ved Tingbjerg Bibliotek & Kulturhus, Skolesiden 4, opleve forestillingen ’La Grande Phrase’ med dansekompagniet Didier Théron, der som et par omvandrende hoppebolde forvandler byen til én stor legeplads. Torsdag byder på en række af forestillinger, som starter ud med græssende får på Grønningen fra klokken 14.30. Efterfølgende, klokken 16.00, indtages en rute fra Grønningen og til Frederiksborgvej af fire meter høje dansere samt piloter uden fly. Retur ved Grønningen, klokken 18.00, tager dronninger på telttur i forestillingen ’Camping Royale’. Det fulde program for festivalen kan findes på www.gadeteaterfestival.dk

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Foto: Christian Lindgren

Det glemte kryds på Sønder Boulevard

Der kan kastes videre i Fælledparken.

Kastebanen kan alligevel blive liggende i Fælledparken