»Det er fedt at komme hjem. Alle der har rødder ved jo hvordan det er. Ude godt, hjemme bedst«, siger Pia Ottosen der byder dig velkommen i Stylistuniverset på Valby Langgade. Foto: Martin Sørensen.
»Det er fedt at komme hjem. Alle der har rødder ved jo hvordan det er. Ude godt, hjemme bedst«, siger Pia Ottosen der byder dig velkommen i Stylistuniverset på Valby Langgade. Foto: Martin Sørensen.

Pia er vendt hjem til Valby og sælger ud af samlingen

»Du skulle se mit hjem igennem alle årene… Hvad jeg ikke har haft stående af giner med vintage-kjoler på, så jeg dårligt selv kunne være der«

MODE: Hun er vokset op i Valby, og har samlet på vintage-tøj næsten hele sit liv. Nu er hun vendt hjem til Valby, og sælger ud af alle herlighederne på Valby Langgade.

Mød Pia Ottosen. Stylist og bidt af en gal vintage-kjole.

»Det er bare mere feminint, det er ofte flotte farver, og så er der masser af kontraster. Det er bare mere unikt, og man kan lege med det« forklarer Pia Ottosen på spørgsmålet ’Hvorfor vintage?’

»Kombinationen af vintage, repro-tøj og nyt er for mig at se genialt. Du kan tage en fin ny kortærmet kjole på fra H&M, og tage en vintage bluse med lange ærmer under, og en vintage skuldertaske over skulderen – og så har du også unikt tøj på den dag,« forklarer Pia Ottosen der lige inden årsskiftet åbnede sin drømmebutik midt på Valby Langgade.

Eller rettere, et univers, som hun selv betegner butikken.

Born and raised i Valby

Pia Ottosen voksede op på Overskousvej, lige ved siden af bodegaen. Hun gik i skole på Kirsebærhavens Skole, og som ung boede hun på Mølle Allé, og senere i Folehaven.

Efter en rejse til Mellemøsten, kom Pia ikke tilbage til Valby – ikke før hun sprang ud i sin nye butik.

»Det er så fedt at komme hjem. Alle der har rødder, ved jo hvordan det er. Ude godt, hjemme bedst,«, siger Pia Ottosen med sit store smil, da Valby Bladet kiggede ind i den farvestrålende butik.

Farver og sjæl i butikken får dig til at spærre øjnene op så snart du stikker hovedet ind, og nysgerrigheden tager over.

»Du skulle se mit hjem igennem alle årene… Hvad jeg ikke har haft stående af giner med vintage-kjoler på, så jeg dårligt selv kunne være der. Jeg har samlet og samlet og samlet, og nu synes jeg bare at det hele skal have liv, og det får det her i butikken. I mit lille univers,« siger hjemvendte Pia Ottosen fra Stylistuniverset på Valby Langgade.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Jesper Gisli (i rød Liverpool-trøje) er ny chefredaktør i Hovedstadens Mediehus, og står dermed i spidsen for den redaktionelle udvikling af ni lokalaviser, en erhvervsavis samt minby.dk

Ny chefredaktør i Hovedstadens Mediehus

Nazisternes hvervekontor i nr. 32