pressefoto
pressefoto

Det er fuldstændig UHØRT

Musikfestival. UHØRT, der har lagt scene til upcoming bands som The Minds of 99, Farveblind og Iris Gold bliver for tredje gang holdt på Vesterbro.

Festival: Hele 39 bands fra hele Danmark mødes 23. og 24. august på Vesterbro, hvor UHØRT Festival byder på musik, streetfood og øl.

Festivalen for fremtidens store danske navne har blandt andet to navne, der netop har optrådt til KarriereKanonen på Smukfest sidste weekend.

På festivalpladsen er der tre scener, hvoraf to er indendørs. Der er barer, foodtrucks og adskillige muligheder for at hænge ud mellem og under koncerterne.

Det er tredje år i træk, at UHØRT bliver holdt på Vesterbro og festivalleder Jesper Krüger mener, det er oplagt:

»Når du ankommer til UHØRT Festival, så fornemmer du straks, at musikken er i højsædet. Pladsen summer af musikinteressede mennesker, og den er indrettet, så det både er nemt at komme rundt til de tre scener, hvor musikken hele tiden er tæt på, men også til de lækre madboder og barer tæt på musikken,« siger han i en pressemeddelelse.

Det er syvende år med Uhørt Festival og tidligere har navne som The Minds of 99, Alexander Oscar, Aksglæde, Iris Gold og Nelson Can været på scenen kort inden deres gennembrud.

I år hele 750 håbefulde bands fra hele landet søgt om at spille til festivalen. De 39 bands, der er med er udvalgt af et lytteudvalg, der består af radioværter, pladeselskabsdirektører, bookere, spillestedsejere og kunstnere.

Blandt årets optrædende findes blandt andet Jonas Wright, Aloo, Of The Valley, Lunar, Kogekunst, Between Oceans og Girlcrush.

Uhørt bliver holdt ved KPH Volume og CPH Skatepark på Enghavevej 80. Du kan finde meget mere info på: www.uhørt.dk

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Genopretningen af skøjtebanen på Genforeningspladsen er gået helt i stå, da det nu viser sig, at der skal bruges yderligere knap 30 millioner kroner. I mellemtiden bruges den af BK Union. Foto: Julie Stougaard

Skøjtebane bliver 29,2 millioner kroner dyrere

Det er her på Tap 21 Craft Beer, at brygger Rune Lindgreen fra ’People Like Us’ overtager ølhanerne for en aften.

‘People Like Us‘ overtager ølhanerne