Det er her på Tap 21 Craft Beer, at brygger Rune Lindgreen fra ’People Like Us’ overtager ølhanerne for en aften.
Det er her på Tap 21 Craft Beer, at brygger Rune Lindgreen fra ’People Like Us’ overtager ølhanerne for en aften. - Foto: PR

‘People Like Us‘ overtager ølhanerne

TAP 21: Torsdag 22. august kl. 17.00-20.00 inviterer ølbaren ’Tap 21 Craft Beer’, H.C. Ørsteds Vej 21 til en aften med bryggeren Rune Lindgreen fra ’People Like Us’.

’People Like Us’ er et københavnsk bryggeri med et stort socialt engagement, da det primært beskæftiger mennesker med autisme, aspergers, PTSD og andre diagnoser. Udover velsmagende øl er der mulighed for at høre historien om nogle seje mennesker, der får mening med tilværelsen ved at bidrage til driften af en rigtig virksomhed.

Arrangementet ’Meet the Brewer + mini-TTO’ består af en præsentation af bryggeriet, uformel dialog med bryggeren og muligheden for at nyde fire af bryggeriets øl på fad. TTO er en forkortelse af ’Tap Take Over’ og er en betegnelse, man bruger, når et bryggeri ’overtager’ fadølshanerne i en ølbar.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Bo Børresen

Om journalisten Bo Børresen

Jeg har været journalist på en række københavnske lokalaviser siden 2001 og skrevet om stort og småt på Frederiksberg og i Valby og Sydhavnen.

pressefoto

Det er fuldstændig UHØRT

Der kommer en masse forskelligt musik, når Jægersborggade tager afsked med sommeren. Blandt andet ukulele og DJ‘s.

Sig farvel til sommeren i Jægersborggade