Hvis du ikke er meget for at læse, kan du se en minidokumentar om flytning og børn på home.dk.
Hvis du ikke er meget for at læse, kan du se en minidokumentar om flytning og børn på home.dk. - Foto: PR foto

Home Sundbyvester forærer flyttebøger

Amagerbrogade: Dét at flytte kan være en stor omvæltning. Især for børn. Derfor udgiver familievejleder Lola Jensen og Home en ny bog, hvor der er masser gode råd at hente i forhold til børn og flytning. Bogen er navngivet ’Når børn flytter,’ og så er den gratis og kan hentes i Home Sundbyvester. »Vi vil gerne hjælpe med til, at en flytning med børn bliver mere overskuelig. Derfor har vi samlet de bedste råd fra en af landets fremmeste eksperter, familievejleder Lola Jensen, som mange nok kender fra tv,« siger Mogens Steffensen fra Home Sundbyvester. Bogen består af 180 sider fordelt på 10 kapitler og kan hentes fra 23. august. Alle er velkomne til at få et eksemplar – også folk, der ikke er kunder.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

I Sydhavns Teaters nye forestilling ‘Skyd Snehvide’ spiller skuespiller Jonas Littauer (th) datteren, der skal løsrive sig fra sin dominerende mor, her har han dog indtaget hendes plads. Den hollandske instruktør Marc Wortel (tv) er tilbage i det gamle Østre Kapel, hvor konfrontationen ulmer lige under overfladen.

Teater: Når mor er den destruktive

Gamle sporvognsskinner skal væk