- Foto: Martin Sørensen (arkiv)

Gamle sporvognsskinner skal væk

JERNBANEGADE: Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune går nu i gang med at renovere kørebanen på Jernbanegade. Før vejen kan genoprettes, skal de gamle sporvognsskinner graves op og fjernes. Anlægsarbejdet starter i uge 35 og forventes at vare fire uger.

I anlægsperioden ensrettes biltrafikken fra Hammerichsgade mod H.C. Andersens Boulevard. Det kan blive nødvendigt at lukke for gennemkørende biltrafik i en kort periode. I hele anlægsperioden vil der blive opstillet vejafspærringer og midlertidig skiltning i forbindelse med anlægsarbejdet. Cyklister og fodgængere kan fortsat passere ad Jernbanegade, men der vil være mindre plads at færdes på.

De gamle sporvognsskinner fjernes, fordi de forårsager revner og skader, så vejbanerne bliver hullede. Når skinnerne er fjernet, vil der blive udlagt ny støjdæmpende asfalt på kørebanen. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Hvis du ikke er meget for at læse, kan du se en minidokumentar om flytning og børn på home.dk.

Home Sundbyvester forærer flyttebøger

Se Brumlebys ¿gardening¿ 17. og 18. august. Foto: Torben Schmidt

Besøg giftfri økohave i Brumleby