Se Brumlebys ¿gardening¿ 17. og 18. august. Foto: Torben Schmidt
Se Brumlebys ¿gardening¿ 17. og 18. august. Foto: Torben Schmidt

Besøg giftfri økohave i Brumleby

Brumleby: I weekenden 17. og 18. august fra klokken 12 til 16 begge dagen er der ’Tag- og Lodretgardeningen’ i Brumleby. Troels Schmidt, der er mini øko byfarmer, står for arrangementet, når haven på 35 kvadratmeter i år har tag og lodret gardeningen som højeste prioritet. Der er gang i en større kryderiproduktion ved hjælp af hylder, et stort blomster bimix bed og et stort solsikkebed med masser andre smukke blomster. »Vi fjernertungmetaller med bl.a. solsikke- og pengeurt, der samtidig støtter insekter (inklusiv bier). Vi har et kollektivt regnvands vandings-system, en soldrevet regnvandspumpe og supplerende solcelle vækstlys i drivhusets dagtimer. Herudover fortsætter vi hvert år vores næringsrig øko grønt kompostjord og orme produktion til alle i Brumleby,« skriver Torben Schmidt. Alle er velkomne til at komme og se haven. Indgang er ved Østerbrogade 55. Ring telefonnummer 50880628 op. Så bliver man straks hentet. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Gamle sporvognsskinner skal væk

28-årig kvindelig cyklist dræbt i trafikulykke