- Foto: Foto: Benedicte Lorenzen

Gå en aftentur på Assistens Kirkegård

Forum: Kjesten Bruun og Eva Castberg, der begge er turledere i Dansk Vandrelaug, opfordrer alle, der kan lide at gå ture, til at gå med på en aftenvandring rundt omkring på Nørrebro tirsdag 20. august. Turen begynder ved Forum Station klokken 19 og går først og fremmest gennem Nørrebros ’Sorte firkant’ og så videre til Assistens grønne kirkegård. Turen er sammenlagt på otte kilometer og slutter omkring klokken 21.30 ved Forum Station igen. Det koster 30 kroner at deltage, hvis man ikke er medlem af Dansk Vandrelaug.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Til de to loppemarkedsdage er der rig mulighed for at gøre et loppekup, når 50 stande sættes op

Atter loppemarked for hele familien på Tåsinge Plads

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Sigtet for at bortføre og voldtage kvinde