KMD IRONMAN kommer til København, og det kommer til at påvirke trafikken, lyder det fra arrangørerne.
KMD IRONMAN kommer til København, og det kommer til at påvirke trafikken, lyder det fra arrangørerne. - Foto: Gregor Fischer/DPA/Ritzau Scanpix.

Ironman løber ind i den københavnske trafik: Se ruterne her

TRAFIK: KMD IRONMAN, der finder sted på søndag, er ugens store ironman-højdepunkt, men allerede i dag afholdes de første aktiviteter i Ironman-ugen.

Ironman-ugen er en af verdens største triatlonbegivenheder, som samler 10.000 deltagere og 200.000 tilskuere. Der kommer således til at være en del mennesker i København, mens det står på, og det er noget, der kommer til at påvirke trafikken, lyder det fra arrangørerne.

»Det vil påvirke trafikken, og vi håber derfor på lidt ekstra tålmodighed og forståelse blandt de øvrige trafikanter, selvom vi sammen med de involverede kommuner har gjort alt, vi kan, for at gøre det så smidigt som muligt,« fortæller Mads Meincke, der er direktør for IRONMAN Danmark.

Ifølge IRONMAN Danmark er det særligt Amager, Indre By, Lyngby, Hellerup og flere kommuner nord for København, som vil blive påvirket af løbet.

For mere præcis information kan man orientere sig via dette interaktive kort, der viser, hvor ruterne ligger, og hvor der er bemandede overgange.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
I denne uge skriver Githa Schultz om sine oplevelser under 11. september 2001 i USA og i juli 2019 i Kashmir

Klumme: Suicide-vanvid over USA og annekteringen af Himlen på Jorden, Kashmir

Ifølge Karina Vestergård Madsen (EL) skal Københavns Kommune stille større krav til bygherrer om bæredygtigt byggeri.

Ikke tid til at »fedtspille«: Borgmester vil stille grønne krav til bygherrer