Planen for Ørstedsparken skal til sidst i processen fremlægges for Det Grønne Råd og forventes at være færdig i 2020
Planen for Ørstedsparken skal til sidst i processen fremlægges for Det Grønne Råd og forventes at være færdig i 2020 - Foto: Foto: Københavns Kommune

Få indflydelse: Hvordan skal Ørstedsparken være i fremtiden?

Ørstedsparken: Har du nogle forslag til, hvordan Ørstedsparken skal laves om, forbedres, eller netop ikke laves om, så inviterer Teknik- og Miljøforvaltningen til parktræf mandag 19. august fra klokken 16.30 til 18.30. Her skal Ørstedsparken nemlig diskuteres, og alle idéer og kommentarer er velkomne. Ydermere vil der være professionelle oplæg om alt fra beplantning til brugen af parker i fremtiden.

Borgeres meninger tæller

En del af forvaltningens arbejde tager udgangspunkt i selve parktræffet. Blandt andet bruger forvaltningen kommentarer fra arrangementet til udviklingsplaner for ’Fæstningsringen’. Fæstningsringen er betegnelsen for de tidligere forsvarsværker, der omringer København, hvilket er Kastellet, Østre Anlæg, Botanisk Have, Ørstedsparken og Christianhavns Vold ifølge denstoredanske.dk.

Bare mød op

Alle, der er interesserede, kan møde op ved indgangen ved Jarmers Plads. Arrangementet kræver ingen tilmelding, så man dukker bare op. Det hele foregår udenfor, og Indre By Lokaludvalg sørger for mad. Planen for Ørstedsparken forventes at være færdig i 2020.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Øbrohus‘ planer for et nyt bibliotek og boliger på Jagtvej.

Debat: Klimavalget gør bibliotekssagen på Jagtvej nemmere

Lørdag flytter den pakistanske kulturfestival Copenhagen Mela atter ind i Valbyparken.

Pakistansk byfest fylder Valbyparken: »Vi vil gerne slå et slag for mangfoldigheden«