På fredag gæster popstjernen Jason Derulo Tivoli til Fredagsrock.
På fredag gæster popstjernen Jason Derulo Tivoli til Fredagsrock. - Foto: Tivoli.

Sur 😠 Ked 😭 Haha 😆 Elsker 😍 Wow 🤩 Like 👍

Stjernestøv: Jason Derulo vælter Tivoli på fredag

KONCERT: Hvis du er til hits som ’Ridin’ Solo’, ’It Girl’ eller nyere af slagsen som ’Talk Dirty To Me’ og ’Swalla’, må du hellere slå et smut forbi Tivoli fredag 16. august kl. 22.

Her gæster popstjernen Jason Derulo nemlig Plænen i Tivoli som en del af Fredagsrock-programmet, og ifølge Tivolis programchef, Thor Geilberg, kan publikum se frem til en medrivende koncert.

»Jason Derulo er en af dem, man skal høre, når han er i landet. Han har hits, han har stjernestatus, og så er han ikke mindst en dygtig performer, der er garant for et superfedt show,« siger han.

Jason Derulo har udgivet en række platinsælgende singler, og i år udkommer han med albummet ’2Sides’, som vil blive udgivet, efter han har afsluttet sin verdensturné.

Han startede karrieren med at skrive sange for kunstnere som Pitbull, Lil’ Wayne, Cassie, Sean Kingston og Pleasure P. Den egenproducerede debutsingle ’Watcha Say’ udkom i august 2009, og året efter udgav han sit første album Jason Derulo. I dag er han kendt for hits som ’Wiggle’, ’Talk Dirty’ og ’In My Head’.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Nørrebro får snart sit helt gospelkor, og du kan være med til at præge det.

Skrål løs i kirken: Nu får Nørrebro sit helt eget gospelkor

Jane Sandberg ved en af fortidens store kommunikationskanaler på Enigma. Nu bliver mange fællesskaber skabt via elektronisk kommunikation. Arkivfoto: Dan Møller

Vi er Europamestre i fællesskaber