Nørrebro får snart sit helt gospelkor, og du kan være med til at præge det.
Nørrebro får snart sit helt gospelkor, og du kan være med til at præge det. - Foto: Lars Jochimsen.

Wow 🤩

Skrål løs i kirken: Nu får Nørrebro sit helt eget gospelkor

ENERGI: Gospelmusik kom for alvor til Danmark i 1970’erne, hvor den folkekære jazz- og gospelsanger Etta Cameron var med til at introducere genren herhjemme.

Og nu får genren måske sit gennembrud på Nørrebro, for tirsdag 20. august får bydelen nemlig sit helt eget gospelkor i Ansgarkirken, som går under navnet ’Nørrebro Gospelkor’.

Koret tæller allerede 50 sangere, der kommer fra hele København, og hvis du selv har lyst til at prøve kræfter med den energiske genre, kan du også være med til at præge projektet.

Når Nørrebro Gospelkor starter officielt tirsdag 20. august kl. 19 på Mågevej 33, afholdes der nemlig åbent hus, og du er mere end velkommen, lyder det fra korets dirigent Lars Jochimsen.

»Hvis du har tid og mulighed tirsdag aften, skal du bare møde op. Invitationen gælder for alle, der elsker at synge, og udgangspunktet er, at alle kan synge,« siger dirigenten og sætter ord på korets værdier:

»Det nye Nørrebro Gospelkor skal bygge på sangglæde, fællesskab og udfordringer. Jeg bruger masser af humor, når jeg instruerer. Den legende tilgang til indlæring er med til at fjerne den nervøsitet, man godt kan komme med,« siger Lars Jochimsen og understreger, at han dog er ambitiøs på korets vegne.

Lars Jochimsen arbejder som gospelinstruktør i hele Danmark. Til daglig dirigerer han Vanløse Gospelkor og lever af at lave workshops og teambuilding-arrangementer for børn, unge og voksne.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

En enkelt campingvogn holder der nu på Forlandet mod fem-seks stykker sidste sommer.

Forlandet næsten befriet for campingvogne

På fredag gæster popstjernen Jason Derulo Tivoli til Fredagsrock.

Stjernestøv: Jason Derulo vælter Tivoli på fredag