Plejehjemmet Slottet i De Gamles By fik deres regnbueprofil i 2015, hvor en indvielse fandt sted.
Plejehjemmet Slottet i De Gamles By fik deres regnbueprofil i 2015, hvor en indvielse fandt sted. - Foto: PR-foto

FØDSELSDAG: Slottet fejrer fire år som regnbueplejehjem

I morgen onsdag 14. august kan plejehjemmet Slottet fejre, at de har haft deres regnbueprofil i fire år. Det markerer de ved at holde fest i deres hyggelige gårdhave, hvor alle er velkomne.

Slottet er et fristed for mange ældre, og derfor er fødselsdagen vigtig, mener forstander Henriette Højsteen.

»For nylig sagde en beboer, at her på Slottet føler man sig accepteret og ikke bare tolereret. Det var en meget stor ros, fordi det netop er kernen i LGBT-bevægelsen. Retten til at blive accepteret som man er. Og det kommer ikke af sig selv. Vi har på Slottet i samarbejde med andre udviklet en normkritisk bevidsthed hos alle dem, som arbejder her. Det er nemlig i hverdagen at vi skal bevare et åbent og nysgerrigt blik på vores beboere, så vi sammen skaber plads til alle.«

Fejringen foregår fra 13.30-15.30, hvor KAT Modiano Group spiller op til dans, og der vil være lækre isvafler fra Østerberg Ice Cream.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Julie Stougaard

Om journalisten Julie Stougaard

Journalist på Nørrebro/Nordvest Bladet. Jeg brænder for at skrive historier, hvor læseren får bydelene helt ind under huden og møder mennesker med noget på hjerte.

Kom til familierytmik på Tårnby Hovedbibliotek 17. august.

Tårnby Musikskole holder familierytmik

Forældre i København vælger i stigeende grad folkeskolen til. Dog er der generelt flere i København, der vælger privatskolen end resten af landet.

Går dit barn også i folkeskole? Det gør flere og flere i København