Det var en opmærksom østerbroer, der bemærkede det lille fuglehus i krydset og fangede et billede af det. Tilsyneladende er det dog blevet monteret uden kommunens godkendelse.
Det var en opmærksom østerbroer, der bemærkede det lille fuglehus i krydset og fangede et billede af det. Tilsyneladende er det dog blevet monteret uden kommunens godkendelse. - Foto: Karsten Hammershøj Nymand

Haha 😆

Fugle må flytte fra trafikeret kryds

Det rene pip: Nogle Østerbroere har i Facebook-gruppen ’Du ved, at du er fra Østerbro, når…’ undret sig over et fuglehus, der, godt camoufleret, er monteret i et trafiksignal i krydset ved Haraldsgade/Lersø Parkallé.

Nogle undrer sig over, at man vælger at opsætte et fuglehus i så trafikeret et kryds.

’Er der mon nogen fugle, der gider at bo, der?’, skriver Henrik Lünekilde Thornberg.

Hvorvidt der rent faktisk har været gæster i det sort- og gulmalede fuglebo vides ikke, men i fremtiden må trætte fugle i hvert fald finde et andet sted at hvile vingerne.

Københavns Kommunes Teknik- og Miljøforvaltning oplyser, at man ikke kender noget til fuglehuset, og at det derfor vil blive taget ned, eftersom det er monteret i kommunens trafiksignal.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Julie Stougaard

Om journalisten Julie Stougaard

Journalist på Nørrebro/Nordvest Bladet. Jeg brænder for at skrive historier, hvor læseren får bydelene helt ind under huden og møder mennesker med noget på hjerte.

Genbrug kan føre til interessante indretningsmuligheder

3. klasserne lavede flagallé for de 152 nye 0. klasses elever, da de begyndte tirsdag morgen. Foto: Anja Berth

Ti år med fællesskab og tryghed