Alle kan deltage i ‘Stafet for Livet’, et velgørenhedsarrangement for Kræftens Bekæmpelse, hvor der vil være underholdning til både børn og voksne.
Alle kan deltage i ‘Stafet for Livet’, et velgørenhedsarrangement for Kræftens Bekæmpelse, hvor der vil være underholdning til både børn og voksne. - Foto: Erich Leutert

Støt kræftramte: Tag til Stafet for Livet

LØB MOD KRÆFT. Vær med når ‘Stafet for Livet’ afholdes i Tårnby for tredje år i træk.

VELGØRENHEDSSTAFET: For tredje år i træk afholder Kræftens Bekæmpelse velgørenhedsarrangementet ’Stafet for Livet’ i Tårnby. Arrangementet varer 24 timer og løber af stablen 31. august klokken 12 til 1. september klokken 12. Arrangementet er et døgn med holdstafet, aktiviteter, underholdning og oplysning, der giver støtte til alle, der er berørt af kræft. Dette års tema er ’sammen for liv uden kræft’, og netop det at være sammen og fællesskabet er i centrum for stafetten.

»Vi fejrer livet sammen, mindes dem vi har mistet, hylder dem, der har kæmpet og stadig kæmper, og sammen gør vi en forskel i kampen for et liv uden kræft ved at samle penge ind til Kræftens Bekæmpelse«, fortæller Katja Hansen, formand for stafetten i Tårnby.

Aktiviteter og underholdning for alle

Stafetten skydes i gang med en fighterrunde, hvor alle fightere, som er nuværende eller tidligere kræftpatienter, deltager. Efter fighterrunden kommer alle hold på banen. Deltagerne går eller løber, alt efter hvad de har lyst til.

Undervejs i stafetten er der masser af god underholdning og sjove aktiviteter for både børn og voksne – børneløb, ansigtsmaling, optrædener ved flere bands, kor og dansere og en åbningstale ved Tårnbys borgmester, Allan S. Andersen. Undervejs i stafetten vil det også være muligt at købe mad og drikke i madteltet.

Når mørket falder på vil der desuden være en lysceremoni, for at støtte dem, der kæmper mod kræft og mindes dem, der har mistet deres liv til kræft.

Alle kan være med

Alle kan tilmelde sig, og alle kan stille et hold. Der er oprettet et åbent hold til dem, der ikke kan samle et helt hold selv. Man bestemmer selv, hvor mange runder og timer man vil deltage. Det eneste krav er, at holdene har mindst én deltager på banen under hele stafetten.

Prisen for at deltage i stafetten er 100 kroner for voksne og 50 kroner for børn og unge under 18 år. Fighterne er æresgæster og betaler ikke for at deltage.

Al overskud går til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og patientstøtte. Ti procent (dog max. 50.000 kroner) går direkte til Kræftens Bekæmpelses Lokalforening i Tårnby og deres arbejde for lokalt kræftramte og pårørende.

Du kan tilmelde dit eget hold eller tilmelde dig det åbne hold på stafetforlivet.dk.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Gæster fra hele verden kommer til København for at fejre Copenhagen Pride. Det benytter mange københavnere til at leje deres lejligheder ud.

Private udlejere tjener millioner under Pride Week i København

En god portion af det godt 40 personer store Københavns Postorkester. Og man behøver ikke være post for at være med i orkestret. Faktisk er herren yderst til højre i forreste række orkestrets eneste ansatte i postvæsenet.

Postorkester lufter de røde jakker