Det er en suite som denne du kan vinde en overnatning i (plus en tre retters middag).
Det er en suite som denne du kan vinde en overnatning i (plus en tre retters middag). - Foto: PR

Sur 😠 Elsker 😍 Wow 🤩 Like 👍

Vind overnatning og middag i Scandic Falkoner

SUITE DREAMS. Nu har du mulighed for at vinde en overnatning i en af Scandic Falkoners suiter inklusiv morgenmad samt en tre retters middag (plus drikkevarer) i Restaurant Green Room.

FALKONER ALLÉ: Efter mere end to års renovering og udbygning genåbnede Scandic i onsdags Frederiksbergs ikoniske hotel og event-scene i Falkoner Centret, som oprindeligt er fra 1958.

Den officielle åbning af Scandic Falkoner, som stedet nu hedder, blev forestået af Frederiksbergs borgmester, Simon Aggesen (K), der klippede det traditionelle, røde bånd.

»Falkonerhotellet har gennem alle årene været et kulturelt omdrejningspunkt og et vigtigt aktiv for byen. Nu får Frederiksberg atter et topmoderne hotel, kongres- og eventhus, som både favner og fornyer historien. Sammen med den nye metrostation og de nye pladser omkring, får vi efter flere års byggerod fornyet hele området,« sagde borgmesteren i forbindelse med indvielsen.

Bar og restaurant

Scandic Falkoner har i forbindelse med om- og udbygningen, som tog sin begyndelse i december 2016, fået fordoblet værelseskapaciteten, så den nu lyder på 334 værelser.

Stedet har en ambition om at række ud til lokalmiljøet med etableringen af en helt ny facade med bar og restaurant mod Falkoner Allé. Ikke-hotelgæster kan med andre ord komme direkte ind fra gaden og spise på restauranten eller tage en drink i baren.

Der bliver også Scandic, der skal drifte Falkonersalen. Det historiske sted har gennem tiden huset legendariske kunstnere som Rolling Stones, Louis Armstrong, Ella Fitzgerald og Leonard Cohen.

Første begivenhed i Falkonersalen efter genåbningen bliver opsætningen af musicalen ’Lyset over Skagen’, som havde premiere i lørdags 10. august.

Vind en suiteovernatning

I forbindelse med genåbningen sætter Scandic Falkoner i samarbejde med Frederiksberg Bladet en overnatning i et af hotellets suiter på højkant. Overnatningen er inklusiv morgenmad samt en tre retters middag (plus drikkevarer) i Restaurant Green Room. Samlet værdi: cirka 5.500 kroner.

Konkurrencen vil være at finde på Frederiksberg Bladets Facebook-side fra i morgen, tirsdag 13. august, kl. 20.00 og løber ugen ud.

Borgmester Simon Aggesen (K) klipper det røde bånd. Han er flankeret af Scandics adm. direktør Søren Faerber og Malene Friis, generel manager på Scandic Falkoner.

Borgmester Simon Aggesen (K) klipper det røde bånd. Han er flankeret af Scandics adm. direktør Søren Faerber og Malene Friis, generel manager på Scandic Falkoner. – Foto: PR

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Bo Børresen

Om journalisten Bo Børresen

Jeg har været journalist på en række københavnske lokalaviser siden 2001 og skrevet om stort og småt på Frederiksberg og i Valby og Sydhavnen.

Skive-defensiven på plads i søndagens 1. divisionskamp.

Halvanden Fremad-sejr uden scoring

Skattestyrelsen i Østbanegade ramt af eksplosion i sidste uge. Foto: David Davali/ Ritzau Scanpix

En uge er gået: Eksplosioner ved Skat og politi