Skive-defensiven på plads i søndagens 1. divisionskamp.
Skive-defensiven på plads i søndagens 1. divisionskamp. - Foto: Martin Timm Holmstav.

Halvanden Fremad-sejr uden scoring

FODBOLD. Et selvmål i pokalkampen mod Skjold og et målløst opgør mod Skive gav Fremad Amager pæn valuta for ugens anstrengelser uden dog selv at finde frem til netmaskerne.

ØSTERBRO/SUNDBY: Træner Olof Mellbergs blå-hvide tropper var i aktion to gange i ugens løb.

Første gang var i onsdags, hvor BK Skjold fra Københavnsserien tog imod til pokalfest på Østerbro Stadion: Skjold havde arrangeret grillhygge for begge klubbers tilhængere i klubhuset et par timer op til kampen. Og da det gik op for arrangørerne, at amagerkanerne selv har flæskestegssandwich på menuen i Sundby Idrætspark – en såkaldt ’sviner’ – blev menuen straks justeret til pulled pork-sandwich: en ’mega-sviner…

De mange blå-hvide fans fra øen kom trillende med cykler og busser, højt humør og slagsange, der gjaldede ud over Gunnar Nu Hansens Plads, inden deres heltes b-kæde satte i gang på stadion. Det blev en pokalkamp af den slags, man ofte ser mellem på papiret meget ulige hold: Skjolds forsvar og midtbane spillede en rigtig god kamp og forhindrede Fremad A. i at komme frem til chancer, og der var kun to-tre tilfælde, hvor Fremad-reserverne virkede sultne og kom frem til afslutning.

N/A

N/A – Foto: N/A

Det blev dog gæsternes forsvarsgeneral Kasper Tindbæk, som hårdt presset vippede et indlæg i eget net og dermed afgjorde kampen og sendte Fremad pligtmæssigt videre i turneringen.

Søndag var det så Skive, der kom til Sundby Idrætspark med deres kontrollerede defensiv. Dén mundede ud i få chancer og ingen mål – Fremad Amager er således stadig ubesejrede i denne sæson.

Indflyvende hollænder

Mandag annoncerede klubben så en ny spiller i truppen: Den offensive midtbanespiller 22-årige Sven Blummel skifter fra hollandske FC Den Bosch i den næstbedste række i landet.

Træner Mellberg på sidelinjen søndag.

Træner Mellberg på sidelinjen søndag. – Foto: Martin Timm Holmstav

Træner Mellberg forventer sig meget af hollænderen, som får trøje nummer 14 og kan få sin debut i fredagens hjemmekamp mod Nykøbing FC.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Jacob Schneider

Om journalisten Jacob Schneider

Journalist på Kgs. Enghave & Valby Bladet og Amager Bladet. Lokalområdet særligt omkring Amagerbro og Sundbyerne har været en del af mit liv gennem godt 20 år, de seneste fire på godt og ondt. Jeg er nysgerrig på menneskelivets mangfoldige historier inden for kultur, sport, trafik og politik. Mail: jape@minby.dk. Tlf.: 26169647.

Sidste tur under motorvejen

Det er en suite som denne du kan vinde en overnatning i (plus en tre retters middag).

Vind overnatning og middag i Scandic Falkoner