B.93 sejrede 4-0 over Østerbro IF i Fælledparken. Foto: Tage Majland.
B.93 sejrede 4-0 over Østerbro IF i Fælledparken. Foto: Tage Majland.

Sikker B.93-sejr i lokalopgør i Fælledparken

Fodbold: Det var varmt til lokalopgøret i Fælledparken mellem Østerbro IF og B.93 i kvindernes 1. division, og kampen blev indledt i et langsomt tempo. Men et stykke ind i første halvleg headede Nicole Loren Robertson sikkert bolden i mål til 0-1. I det 43. minut kunne anfører Nikoline Andresen give B.93 en pauseføring på 0-2 på et køligt skud udefra.

I 2. halvleg kørte B.93 en sikker sejr hjem og kunne endda tillade sig at brænde et straffespark, der ramte stolpen.

I det 73. og 76. minut scorede Freja Kjærsig Sunesen til 0-3 og 0-4. Det ene mål sparkede hun smukt højt i målet fra kanten af feltet, og det andet var efter et gennemspillet angreb. Næste kamp for B.93’s kvinder er søndag 18. august klokken 15 på Svanemølleanlægget mod FB.

B.93’s herrer kom også godt i gang i kamp nummer to i sæsonen med 1-1 ude mod de nordlige naboer i HIK, endda med en mand i undertal i slutningen af kampen. Herrerne skal til Holbæk på søndag. thof

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Fest på tribunen, mens Skjold stadig havde momentum.

BK Skjold et selvmål fra pokalsensationen på feststemt Østerbro Stadion

Sidste tur under motorvejen