Fest på tribunen, mens Skjold stadig havde momentum.
Fest på tribunen, mens Skjold stadig havde momentum. - Foto: Jacob Schneider

Like 👍

BK Skjold et selvmål fra pokalsensationen på feststemt Østerbro Stadion

POKALBOLD: Det er ganske sjældent, at Boldklubben Skjold spiller på Østerbro Stadion. Siden tiden i 1. og 2. division og degraderingen til Danmarksserien har Skjold Park på fælleden dannet ramme om kampene, bortset fra pokalkampe mod Esbjerg, Silkeborg, AB og Horsens – sidstnævnte endda som tv-kamp.

I onsdags var det så første runde i DBU’s landspokalturnering, der sendte Skjolds mandskab fra Københavnsserien ind på det stadion, hvis tribune de har hjemsted under. Fremad Amager fra 1. division var modstanderen i et gammelklassisk københavneropgør, og dét gik ikke stille af sig:

Skjold havde arrangeret grillhygge for begge klubbers tilhængere i klubhuset. De mange blå-hvide fans fra øen kom trillende med cykler og busser, højt humør og slagsange, der gjaldede ud over Gunnar Nu Hansens Plads, og de fik da også en sejr med hjem, selv om skjolderne kæmpede forbilledligt: Et selvmål af en ellers storspillende Kasper Tindbæk i det 44. minut blev kampens eneste…

På lørdag 17. august klokken 15.00 starter BK Skjold sæsonen i Københavnsserien, når Husum kommer til Fælledparken.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Jacob Schneider

Om journalisten Jacob Schneider

Journalist på Amager Bladet og City Avisen. Lokalområdet særligt omkring Amagerbro og Sundbyerne har været en del af mit liv gennem snart 25 år på godt og ondt. Jeg går op i menneskers historier inden for kultur, sport, trafik, politik - og alle de andre ting, der påvirker folks liv og levned. Mail: jape@minby.dk. Tlf.: 26169647.

En god portion af det godt 40 personer store Københavns Postorkester. Og man behøver ikke være post for at være med i orkestret. Faktisk er herren yderst til højre i forreste række orkestrets eneste ansatte i postvæsenet.

Postorkester lufter de røde jakker

B.93 sejrede 4-0 over Østerbro IF i Fælledparken. Foto: Tage Majland.

Sikker B.93-sejr i lokalopgør i Fælledparken