Laurence Philoméne er en af de kunstnere, der kommer og optræder i forbindelse med udstillingen ’Under The Anti Lies The Body’ i Stefanskirken.
Laurence Philoméne er en af de kunstnere, der kommer og optræder i forbindelse med udstillingen ’Under The Anti Lies The Body’ i Stefanskirken. - Foto: Foto: Laurence Philoméne

Under pride-ugen: Kom til queerkunst i Stefanskirken

UDSTILLING: Copenhagen Pride 2019 står snart for døren, og i den forbindelse byder Stefanskirken på Nørrebrogade på en queerudstilling, som man kan se under pride-ugen. Der er fernisering på udstillingen tirsdag 13. august kl. 14, oplyser arrangørerne.

Udstillingen går under navnet ’Under The Anti Lies The Body’, hvor en række kunstnere vil formidle deres egne undersøgelser, udfordringer og personlige relationer til queer-emnet og kroppen.

Samtidig spiller det en væsentlig rolle, at udstillingen opføres i en kirke, da det ifølge arrangørerne har til formål at udfordre folkekirkens gængse syn på seksualitet og kønsroller.

De medvirkende kunstnere er tyske Florian Hetz, danske Birk Thomassen, canadiske Laurence Philoméne og amerikanske Sophia Wallace.

Udstillingen er blevet til i samarbejde med galleri –og udstillingsplatformen Slowroom Contemporary.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Birgitte Franck har taget opstilling, der hvor hun allerhelst ser seniorbofællesskabet placeret: »I min drøm skal huset placeres i den vestlige del af hospitalsgrunden tæt på hjørnet af Tesdorpfsvej og Stockflethsvej,« siger hun. Foto: Bo Børresen

Birgitte Franck har en drøm

Street Party kommer til Frederiksberg.

Gadefest i to dage med mange oplevelser