Mange bydele i og omkring København har ‘Normal’-butikker.
Mange bydele i og omkring København har ‘Normal’-butikker. - Foto: Arkivfoto

Normal åbner på Christianshavn

Christianshavn Torv: De fleste kender nok konceptet bag sloganet »Normale varer. Unormale priser,« og mange handler i forvejen personlig pleje og husholdningsartikler i en af de mange butikker, der popper op rundt omkring i København. Nu åbner der altså en ny, og måske får du endnu kortere til butikskæden. ’Normal’ slår nemlig dørene op for en helt ny butik på Christianshavns Torv fredag 16. august.

90 butikker landet over

Den første Normal-butik åbnede i april 2013, og siden er det gået stærkt. Lige nu tæller kæden nemlig over 90 butikker i Danmark, og det er igen blevet Københavns tur til at få en ny, når butikken på Christianshavn åbner. »Placeringen er perfekt, og vi får en fin butik, så vi glæder os utrolig meget til at slå dørene op for de første kunder,« fortæller direktør, Torben Mouritsen, i en pressemeddelelse.

Springer mellemled over

Konceptet bag Normal er, at det skal være meget billigt. Kæden sælger basisvarer, husholdningsvarer, makeup, toiletsager og meget, meget mere. Varene er de mærkevarer, vi alle kender: Loreal, Colgate, Gillette blandt andet, og grunden til, at Normal kan sælge varerne så meget billigere, er, at kæden parallelimporterer i andre EU-lande. Kæden går således uden om mellemled og kan sælge varerne en del billigere end andre butikker.

Til åbningen, 16. august på Christianshavns Torv, vil der være goodiebags og konkurrencer i løbet af dagen.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Ulykker er den hyppigste dødsårsag for børn mellem 1 og 18 år. Det vil Børneulykkesfonden gøre noget ved

En tur i Valby Parken med hele familien

Birgitte Franck har taget opstilling, der hvor hun allerhelst ser seniorbofællesskabet placeret: »I min drøm skal huset placeres i den vestlige del af hospitalsgrunden tæt på hjørnet af Tesdorpfsvej og Stockflethsvej,« siger hun. Foto: Bo Børresen

Birgitte Franck har en drøm