Politi og beredskab var massivt tilstede ved ulykken på Amagermotorvejen.
Politi og beredskab var massivt tilstede ved ulykken på Amagermotorvejen. - Foto: Arkivfoto/Amager Bladet.

Ked 😭

Tre kvæstet efter voldsom ulykke på Amagermotorvejen

Amagermotorvejen var torsdag aften og flere timer natten til fredag spærret i vestgående retning efter en voldsom ulykke. Tre lettere kvæstede personer er kørt på hospitalet.

POLITI: En lastbil, skiltevogn og varevogn var torsdag aften involveret i et alvorligt færdselsuheld på Amagermotorvejen ved Kalvebodbroerne i vestgående retning.

Der foregik noget vedligeholdelsesarbejde ude på motorvejen, hvor en skiltevogn signalerede, at trafikken skulle holde ud til siden. Det overser en lastbilchauffør. Han kører ind i skiltevognen og skubber den 30-40 meter hen ad motorvejen. Skiltevognen rammer en tom varevogn og en lift, der bruges til vedligeholdelsesarbejdet, hvori der sidder en person.

Resultatet af ulykken er tre lettere kvæstede personer, der alle er kørt til hospitalet.

Blandt de tre personer er føreren af lastbilen og den person, der sad i liften. Det er uvist, hvem den tredje person er.

Ulykken spærrede motorvejen i flere timer, indtil den tredje afkørsel igen blev åbnet lidt over klokkken 01.00. Klokken 02.30 var arbejdet på stedet afsluttet, og to af tre vejbaner blev genåbnet. Tidligt fredag morgen var meldingen, at trafikken kører relativt almindeligt igen.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Dømte bestyrelsesmedlemmer vil have prøvet Amagerbanken-sag i Højesteret

Restaurant Tolv smider sydlandsk stemning i puljen til området om Enghave Plads, og mere liv kommer til.

Enghave Plads: Nyt liv spirer frem