Red Barnet mangler indsamlere på Nørrebro.
Red Barnet mangler indsamlere på Nørrebro. - Foto: Foto: Anne-Mette Dam Thane/Red Barnet

Red Barnet har brug for indsamlere

Indsamling: Red Barnets årlige indsamling foregår søndag 1. september, men organisationen mangler fortsat indsamlere på Nørrebro og i Nordvest. I år er der fokus på kampen mod mobning og krænkelser blandt børn og unge på nettet. Hele 10 procent af alle danske børn er inden for de seneste måneder blevet krænket på nettet, hvilket svarer til, at 4700 unge i Københavns Kommune inden for de sidste par måneder har modtaget grimme beskeder på Facebook eller fået delt grænseoverskridende billeder på nettet. Og det kan give ar på sjælen. »Ingen børn skal stå alene i den slags svære og uoverskuelige situationer. Derfor rækker Red Barnet ud og opfordrer til, at man melder sig som indsamler søndag den 1. september 2019, så vi sammen kan gå til kamp mod mobning og krænkelser på nettet,« siger generalsekretær Johanne Schmidt-Nielsen. Som indsamler kan man selv vælge sin rute. Indsamlingsbøssen sendes også hjem til en. Tilmeldingen sker på tilmeld.redbarnet.dk. Det tager cirka 3 timer at gå en rute.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Metroselskabet knokler på stationerne for at blive færdige til tiden.

Flere stationspladser til MetroCityringen bliver ikke færdige

Jesper Lindahl-Berg og Mike Skouboe Eschen arbejder hårdt på en cykel i værkstedet på Vesterbrogade 137

Vesterbro-succes tager næste store skridt