Skattestyrelsens facade blev raseret ved en eksplosion tirsdag aften
Skattestyrelsens facade blev raseret ved en eksplosion tirsdag aften - Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Like 👍

Over 110 henvendelser om eksplosion: »Det er virkelig overvældende«

Flere end 110 personer har henvendt sig til Københavns Politi i forbindelse med eksplosionen ved Skattestyrelsen tirsdag aften.

»Det er virkelig overvældende, hvor mange borgere, der har taget kontakt til os.«

Sådan siger chefpolitiinspektør Jørgen Bergen Skov fra Københavns Politi, efter at over 110 personer har henvendt sig til politiet i forbindelse med eksplosionen ved Skattestyrelsen tirsdag aften.

Skattestyrelsens facade blev raseret ved eksplosionen, der fandt sted tirsdag klokken 22.15. Københavns Politi kaldte efterfølgende episoden for ‘et angreb’.

LÆS OGSÅ: Voldsom eksplosion på Skattestyrelsen: ‘Et angreb’ siger Københavns Politi

Onsdag efterlyste Københavns Politi borgere, der befandt i området ved Nordhavn Station tirsdag aften mellem 21.15 og 22.45. Det fik telefonerne til at kime på Politigården.

Samtidig var den mobile politistation til stede hele onsdagen ved Nordhavn Station, hvor en række borgere også kom og fortalte om deres iagttagelser i forbindelse med eksplosionen.

»Det er en stor hjælp for efterforskningsgruppen, som blandt andet bruger vidnefortællingerne til at kortlægge interessante personers bevægelser i området i tiden op til og efter eksplosionen. Derfor opfordrer vi stadig alle, der endnu ikke har talt med os, som har befundet sig i området i den omtalte tidsperiode, til at tage kontakt til os på 1-1-4,« siger Jørgen Bergen Skov i en pressemeddelelse.

Ingen detaljer om efterforskningen

»Vi har en omfattende efterforskning i gang, og vi ved at sagen har stor bevågenhed, og at der er et stort ønske om nyt omkring fremskridt i den. På nuværende tidspunkt kan vi desværre ikke fortælle flere detaljer om den – netop af hensyn til efterforskningen,« siger Jørgen Bergen Skov.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Christian Olsen

Om journalisten Christian Olsen

Jourhavende hos North Media Hovedstaden og journalist på City Avisen. Har beskæftiget sig med lokaljournalistik i København i en årrække. Skriver bl.a. om politik, trafik, byudvikling, kultur og byens liv.

Metrocityringen, M3, åbner søndag 29. september.

Metro-gebyr opkræves uden brug af ekstra rejsekort og standere

I 2017 malede Mikael B. en af gavlene på Rentemestervej, som er blevet en del af vejens open air galleri. PR-foto

Graffitistjerne designer klima-t-shirt