Charlotte Bisp overtog Sportspubben på Skjulhøj Allé.
Charlotte Bisp overtog Sportspubben på Skjulhøj Allé. - Foto: Anja Berth

‘Vi har ingen kunder – hos os er de gæster’

PUB. 32-årige Charlotte Bisp har overtaget Sportspubben på Skjulhøj Allé. Kunder et et fyord – her taler man om gæster, og de skal have det godt.

NY EJER: Klokken er 15.30 tirsdag eftermiddag. På Jyllingevej drøner bilerne forbi, men indenfor på Skjulhøj Allé 1 er der ro og hygge.

Et par – nå, ja – modne kvinder spiller billard og ved baren sidder et par stamgæster og driller hinanden og bartender og ejer af Sportspubben Charlotte Bisp.

Hun er kun 32 år, bor i Odsherred og overtog i maj forretningen.

»Jeg trængte til, at der skulle ske noget nyt og jeg kan godt lide at være vært og give gæster en god aften,« siger Charlotte Bisp og drikker en danskvand.

Alkohol rører hun ikke på arbejde – både fordi hun har ansvaret og så skal hun køre hjem.

For hende er det vigtigt, at gæsterne på Sportspubben har det godt.

»Vi har ingen kunder – hos os er de gæster. Det er ligesom hvis man har gæster i sit eget hjem, så hygger man om dem og byder dem velkommen. Selvfølgelig betaler de her for at købe drikkevarer, men oplevelsen skal være som om man er hjemme privat. Jeg gør meget ud af, at det er rent og pænt,« siger Charlotte Bisp.

Sportspubben har TV og pakke til alle de store sportskanaler og viser de vigtige fodboldkampe eller store sportsbegivenheder.

For at fejre den nye ejer og genåbningen af Sportspubben er der åbent hus lørdag 17. august fra klokken 14-16 hvor der er helstegt pattegris og øl og vand.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Borgmester Simon Aggesen (K) klipper det røde bånd. Han er flankeret af Scandics adm. direktør Søren Faerber og Malene Friis, generel manager på Scandic Falkoner. Det oprindelige hotel er fra 1958.

Scandic er genåbnet i Falkoner Centret

I august måned kan du opleve Christians Lemmertz‘ kunstnerproces live i Copenhagen Contemporary på Refshaleøen

Christian Lemmertz maler live til Lars Top-Galias guitarflader