I august måned kan du opleve Christians Lemmertz‘ kunstnerproces live i Copenhagen Contemporary på Refshaleøen
I august måned kan du opleve Christians Lemmertz‘ kunstnerproces live i Copenhagen Contemporary på Refshaleøen - Foto: artFREQ.

Christian Lemmertz maler live til Lars Top-Galias guitarflader

KUNST: Nu er der gode nyheder til dig, der interesserer sig for krydsfeltet mellem musik og kunst, for inden længe slår kunstneren Christian Lemmerz og guitaristen Lars Top-Galia fra rockbandet Sort Sol dørene op til udstillingen ’Eyescape’ i Copenhagen Contemporary på Refshaleøen. Det oplyser kunstnerne i en pressemeddelelse.

Udstillingen Eyescape bliver til over seks aftener i august måned, hvor CC’s gæster live kan overvære processen, når maleri og musik mødes i en fælles komposition. Her vil Christian Lemmerz således skabe seks store malerier til lyden af Lars Top Galias improviserede guitarflader.

Publikum inviteres dermed ind til et sjældent indblik i den strengt private og personlige proces, som det i reglen er at skabe et kunstværk, lyder det fra arrangørerne.

Ved at invitere publikum ind til et kig i kunstnerens proces leger Lemmerz og Top-Galia samtidig med begreber som voyeurisme, ekshibitionisme og kunstnerklichéer. Målet er dog at åbne op for en kunstnerisk proces, hvor maleri og musik både nærer og udfordrer hinanden.

Udstillingen er støttet af Statens Kunstfond og realiseret i samarbejde med artFREQ.

De udvalgte aftener er 21. 22. 23. 28. 29. 30 august kl. 18-20. Copenhagen Contemporary holder til på adressen Refshalevej 173A. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Charlotte Bisp overtog Sportspubben på Skjulhøj Allé.

‘Vi har ingen kunder – hos os er de gæster’

Hverdagsaktivisterne på job ved Copenhagen Pride på Rådhuspladsen i fjor

Amager-initiativer indstillet til Fællesskabspris