Til dette års The Voice-koncert kan du blandt andet opleve sangeren Christopher.
Til dette års The Voice-koncert kan du blandt andet opleve sangeren Christopher. - Foto: The Voice.

Elsker 😍 Like 👍

Her er navnene: Disse stjerner optræder til The Voice‘19

KONCERT: Lørdag 7. september løber dette års The Voice-koncert af stablen i Tivoli, og i går kunne radiostationen endelig afsløre, hvilke navne der kommer og optræder til showet.

Her kom det blandt andet frem, at den danske popstjerne Christopher vil optræde til The Voice’19, og derfor er han igen nomineret til den prestigefyldte The Voice Prisen, som han allerede har vundet fire gange. En fanpris, der afgøres ved lytterafstemning.

Derudover byder The Voice’19 på navne som TopGunn, Benjamin Hav fra gruppen ’Benal’, Emil Kruse og Nicklas Sahl, som alle har flere års erfaring i den danske musikbranche.

Samtidig kommer Lord Sivas og Vera og optræder med kæmpehittet ’Paris’, der for nyligt rundede 10 millioner streams.

The Voice oplyser desuden, at der også kommer en række udenlandske navne til The Voice‘19, men de bliver først afsløret senere på måneden.

Der er warm-up på Orangeriet fra kl. 18.00, rød løber fra kl. 19-20 og show på Plænen fra kl. 20:30-23.

Det kræver blot en almindelig adgangsbillet til Tivoli for at opleve koncerten, og der er naturligvis også adgang for gæster med årskort til Tivoli. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

‘SKAM3‘ er teaterversionen af tredje sæson af den norske TV-serie ’SKAM‘. Det er en rørende kærlighedsfortælling om teenagedrengene Isak og Even.

På Frederiksberg: SKAM3 får verdenspremiere til september

»Velkommen til Poppelstykket.« Lulu Hansen er en af Poppelstykkets forretningsindehavere og dermed pioner på vejen der lige nu gennemgår en vanvittig forvandling.

Poppelstykkets pionerer skaber et lille mirakel