‘SKAM3‘ er teaterversionen af tredje sæson af den norske TV-serie ’SKAM‘. Det er en rørende kærlighedsfortælling om teenagedrengene Isak og Even.
‘SKAM3‘ er teaterversionen af tredje sæson af den norske TV-serie ’SKAM‘. Det er en rørende kærlighedsfortælling om teenagedrengene Isak og Even. - Foto: Zuhal Kocan.

På Frederiksberg: SKAM3 får verdenspremiere til september

TEATER: 19. september åbner teaterscenen Aveny-T for dørene til verdenspremieren på ’SKAM3’, som er teaterversionen af tredje sæson af den populære, norske TV-serie ’SKAM’. Tidligere har Aveny-T med stor succes iscenesat de første to sæsoner af SKAM, og nu står de klar med ’SKAM3’.

Forestillingen er kærlighedshistorien om teenagerne Isak og Even. Den handler om at finde kærligheden og at forstå sin seksualitet og sine følelser for et andet menneske – uanset køn.

Det er en stærk og troværdig historie om unge, som formår at formidle, hvordan man tackler psykiske lidelser og seksualitet, når man er ung og sårbar. Forestillingen iscenesætter og tematiserer også, hvordan man er en god ven, og hvordan man er tro mod sig selv, når verden synes kaotisk.

Nyt hold af unge kræfter

På scenen kommer der til at stå et helt ungt hold. Hovedrollerne, Isak og Even, spilles af Lue Dittmann Støvelbæk og Nikolaj Groth, som begge er debutanter på SKAM-holdet. Derudover optræder Andreas Dittmer i rollen som Eskil og Fanny Bornedal, der i SKAM2 spillede hovedrollen som Noora, i rollen som den nye pige Emma.

Aveny-T: Nationalscene for ungekultur

Aveny-T fik i 2017 de eksklusive rettigheder til at forvandle den populære tv-serie til en teaterproduktion. Iscenesættelsen af SKAM taler suverænt ind i teaterets ambitioner om at skabe teater af unge til unge med forestillinger, som sætter unges liv og virkelighed på scenen. I de første SKAM-forestillinger var op til 66 procent af publikum unge og studerende under 26 år.

SKAM3 spiller på Aveny-T 19. september til 9. november og du købe billetter på teaterbilletter.dk.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Ved drop-in dåb i Flintholm Kirke kan du komme lige ind fra gaden og blive døbt uden tilmelding.

Drop-in dåb i Flintholm Kirke

Til dette års The Voice-koncert kan du blandt andet opleve sangeren Christopher.

Her er navnene: Disse stjerner optræder til The Voice‘19