I august måned byder Områdefornyelsen Nordvest på dans. Her ses et bevægeligt øjeblik fra sidste års fællesdans i Fælledparken.
I august måned byder Områdefornyelsen Nordvest på dans. Her ses et bevægeligt øjeblik fra sidste års fællesdans i Fælledparken. - Foto: Områdefornyelsen Nordvest.

Like 👍

Tid til at ryste hofterne: Kom til gratis dans på Grønningen

DANS: Trænger du til at komme ud at bevæge dig lidt efter en lang sommer på sofaen? Så er det bare med at snøre danseskoene, for i de næste tre weekender byder Områdefornyelsen Nordvest op til dans på et 100 m2 stort dansegulv på Grønningen i Nordvest.

Her vil der være gratis undervisning af professionelle instruktører for alle aldre i alverdens stilarter. Alle kan være med – solo såvel som med ledsager, skriver arrangørerne.

Den første danseweekend løber af stablen torsdag 8. august kl. 13 for 3-6-årige, mens de lidt ældre først rammer gulvet kl. 14. Her er temaet afrikansk dans.

Fredag 9. august kl. 19 er det så blevet de voksnes tur til at danse, hvor deltagerne skal prøve kræfter med stilarten ’Bollywood’, der blandt andet er kendt fra indiske film.

Danseweekenden rundes af lørdag, hvor der brasiliansk dans for hele familien.

Du kan se resten af programmet for de kommende weekender på begivenhedens Facebook-side, der har navnet ’Grønningen danser: Børne –og familiedans’.

Arrangementet er et samarbejde mellem Områdefornyelsen Nordvest, Bispebjerg Lokaludvalg, Foreningen Global Generation, Globalkidz, Worlddance Academy, afrikanskdans og musikskole og Dansekapellet.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Tirsdag aften hørte vidner et højt brag, der viste sig at være en eksplosion på Skattestyrelsen i Østbanegade.

Voldsom eksplosion på Skattestyrelsen: ‘Et angreb’ siger Københavns Politi

Ved drop-in dåb i Flintholm Kirke kan du komme lige ind fra gaden og blive døbt uden tilmelding.

Drop-in dåb i Flintholm Kirke