Street Food Fest ved Københavns søer
Street Food Fest ved Københavns søer - Foto: Malthe Milthers/Facebookevent

Street Food Fest om søerne

MADLIV: Igen i år afholdes der i weekenden, fredag 9. til søndag 11. august, Street Food Fest rundt om søerne i København. Årets koncept er ’Vi gi´r plads til de nye’, og målet er for alvor at sætte fokus på iværksætteri og nye madoplevelser.

Street food’ere, madiværksættere, mindre restauranter og større gastronomer samles, så gæster kan opleve den københavnske madscene helt tæt på og mærke, hvad der rør sig. Desuden kan der købes kolde øl fra Mikkeller HQ, som også medbringer nogle af deres lækre drinks.

Selve festivalen foregår på gang- og cykelstierne ved Peblinge og Sortedam Dossering, hvor der også vil være rig mulighed for at slå sig ned i smukke omgivelser og nyde en kold øl, lækker mad, god stemning og godt samvær. Madboderne holder åbent fredag, klokken 15.00-21.00, lørdag, klokken 11.00-21.00, samt søndag, klokken 11.00-19.00. Baren dog lukkere senere. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

K.B. Hallen er blevet hædret med en international stålpris.

International pris til K.B. Hallen

Gulmargs marguerit tæpper

Flydende lotus haver, himlen på jorden og evige bjergdale klædt i blomstertæppe, Kashmir