Bowie Tribute spiller til Dragør Havnefest fredag aften klokken 22.00.
Bowie Tribute spiller til Dragør Havnefest fredag aften klokken 22.00. - Foto: PR-foto

Tre dages havnefest i Dragør

Der er gratis koncerter med Hardinger Band, Midt om Natten, Hvide Løgne, Bowie Tribute, Jakob Sveistrup Duo og mange flere, når der i weekenden er havnefest på Dragør Havn.

DRAGØR: Dragør Havn indtages i weekenden 9.-11.august igen af Dragør Havnefest.

Den indledes i år med en frokost klokken 13.00 fredag i et stort telt – man køber billetter på forhånd til frokosten på Dragør Strandhotel.

Der er til gengæld gratis adgang til al musik under den tre dage lange havnefest.

Fredagens program indledes klokken 13.30 med Mormors duo. 14.45 kommer Den syngende murer, 15.30 vender en DJ plader, og 17.00 er der irsk musik med Pretty Real.

Shu-bi-dua og Bowie

Klokken 20.00 kan man få et genhør med Shu-bi-duas repertoire, når Hardinger Band spiller, og er man David Bowie-fan, kan man glæde sig til koncerten 22.00 med The Bowie Tribute og deres hyldest til Bowie.

Lørdagens program indledes klokken 13.00 med Nearly. 14.30 er der jazz på programmet med Pelle von Bülow Trio, og klokken 17.00 spiller Peter Brander Band.

Er man til Gasolin og Kim Larsens musik, kan man klokken 20.00 fornøje sig med jam-bandet Midt om Natten, og så bliver der fuld gas på feststemningen, når Hvide Løgne spiller kendt rockmusik fra 80’erne og 90’erne klokken 22.00.

Helstegt pattegris

Søndag rundes havnefesten af, og det bliver igen Mormors duo, der indleder 12.00.

Sydstrandens Slagter serverer helstegt pattegris klokken 13.00, og samtidig kan man opleve country for fuld udblæsning med Hillbilly Bones.

Den syngende murer vender tilbage klokken 14.45, inden Jakob Sveistrup Duo runder festen af fra klokken 16.00.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Duo Savickai.

Duo spiller danske og litauiske toner

Udvalgssekretær for Valby Lokaludvalg Dorthe Sørensen Eren (th.) havde æren af at kåre årets hvide, røde og gule roser. Foto:

Rosenkåring: De dejligste roser er fundet