I Guldbergsgade 11 er barbercaféen GH‘s Barber Shop åbnet. Her kan du både få orden på hår og skæg og nyde en billig kop kaffe. Foto fra Facebook
I Guldbergsgade 11 er barbercaféen GH‘s Barber Shop åbnet. Her kan du både få orden på hår og skæg og nyde en billig kop kaffe. Foto fra Facebook

Køb kaffe til en 10‘er hos ny barbercafé

SKÆG OG KAFFE: Barbercaféen GH‘s Barber Shop åbnede i Guldbergsgade 11 3. august. Her kan du både få ordnet skægget og nyde en billig kop kvalitetskaffe.

BARBERCAFÉ: Er du også træt af at betale i dyre domme for din kaffe, så skal du måske lægge vejen forbi barberen. Jo, altså barbercaféen GH‘s Barber Shop i Guldbergsgade, som har valgt at trimme kaffepriserne væsentligt. Her koster en kop kaffe fra 10-20 kroner, og det er selvfølgelig muligt at købe noget sødt til. Er du mere til smørrebrød eller en kold limonade, kan du også købe det.

GH’s Barbershop specialiserer sig i klipning og gammeldags barbering, og indehaveren har i de seneste ti år haft drømmen om at kombinere barbershop med café. Nu er drømmen endelig gået i opfyldelse, så kig forbi Guldbergade.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Førfesten til lørdagens strabadser kan foregå lidt alternativt, hvis du tager forbi Absalon.

Kirke omdannes til Wrestling-scene

Grundejerforeningens formand Martin Skanderby ved et af de store skilte i Havneparken.

Grundejerforening forsøger at skilte sig ud af støjhelvede