Førfesten til lørdagens strabadser kan foregå lidt alternativt, hvis du tager forbi Absalon.
Førfesten til lørdagens strabadser kan foregå lidt alternativt, hvis du tager forbi Absalon. - Foto: Foto: Absalon

Kirke omdannes til Wrestling-scene

Sønder Boulevard: Lørdag 10. august fra klokken 20.30 forvandles Absalon til en Wrestlingscene, der til forveksling kunne ligne Colosseum. Programmet er noget anderledes end normalt. Det er spækket med smæk og spandex. Den helt store wrestling er mellem Rick ’The Prick’ Dominick (c) og Michael Fynne. Derudover skal Skull og Skill, Emeritus og Tank – Pro Wrestler også slås. »Wrestling er højtflyvende, hårdtslående og noget helt særligt. Publikums interaktion er en lige så stor del af showet, som de højtflyvende, halsbrækkende stunts og brutale kæmper i ringen,« skriver Absalon på Facebook. Biletter til showet koster 150 kroner. Efterfølgende er der gratis afterparty, der begynder klokken 23.30. Læs mere på bodyslam.dk.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

13 forskellige kunstnere har bidraget med skulpturer til udstillingen

Skulpturer udstilles på Vigerslevvej

I Guldbergsgade 11 er barbercaféen GH‘s Barber Shop åbnet. Her kan du både få orden på hår og skæg og nyde en billig kop kaffe. Foto fra Facebook

Køb kaffe til en 10‘er hos ny barbercafé