- Foto: Foto: PR foto

Sommerkoncert i Grundtvigs Kirke

På Bjerget: Torsdag 8. august klokken 19.30 optræder Giampaolo di Rosa i Grundtvigs Kirke på to Marcussen-orgler. Koncerten slås an på det gamle orgel fra 40’rne med italiensk musik fra Pedro de San Lorenzo. Efterfølgende skal det store orgel i brug med musik fra Bach, Schumann og Langlais. Koncerten slutter af med improvisation. Efter koncerten kan man nyde et lille glas. Der er gratis adgang.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Mikkel Zebitz stiftede designfirmaet Motarasu, der er japansk for at forandre. Her forenes dansk designtradition med japansk poesi og æstetik. Fra 2. september kan man i Illums Bolighus købe brandets daybed, som MIkkel Zebitz har sat sig godt til rette på.

Godt design skal vække følelser

Et kig ind i et af hotelværelserne på Scandic Falkoner.

Ikoniske Falkoner Centret åbner på onsdag