Et kig ind i et af hotelværelserne på Scandic Falkoner.
Et kig ind i et af hotelværelserne på Scandic Falkoner. - Foto: Pr-foto

Like 👍

Ikoniske Falkoner Centret åbner på onsdag

Åbningsfest. Onsdag 7. august er der officiel åbning af Falkoner Centret efter den omfattende renovering. Borgmester Simon Aggesen kommer og klipper den røde snor kl. 12.

FALKONER ALLÈ: Falkoner Centret har i de sidste par år gennemgået en fuldstænding udbygning og renovering og har fået et helt nyt udseende.

Hoteltårnet er blevet bygget højere med i alt 334 værelser. Der er lavet konferencefaciliteter, ny restaurant og bar, hvor gæsterne kan mødes.

Falkoner Salen er klar til at modtage gæster med hang til musik, teater eller noget helt tredje og der kommer butikker i stueplan.

Som noget nyt vil Falkoner have en åben facade ud mod Falkoner Allé, hvor restauranten og baren ligger.

Hele herligheden breder sig på 29.785 m2.

Plakatudstilling på gange

Falkoner Centret er blevet renoveret med respekt for og i stil med husets historie. Går man indenfor vil man opdage, at hotellet er blevet designet med udgangspunkt i klassisk, dansk design.

Som noget ganske særligt, kan hotelgæstene se frem til at gå på opdagelse på plakatgangene på hotellet, der viser plakater fra en lang række koncerter og kunsterne fra den originale åbning.

Pr-foto

Pr-foto – Foto: pr-foto

Det er Scandic Hotel, der i fremtiden vil stå for hele herligheden med administrerende direktør for Scandic i Danmark, Søren Faerber, og hotellets direktør Malene Friis i spidsen.

Søren Faerber fortæller:

»Med Scandic Falkoner udfordrer vi igen opfattelsen af, hvad Scandic kan tilbyde sine gæster. Vi er stolte og ydmyge over den store opgave og ære, det er at drive hotel og konferencecenter i en så ikonisk bygning. Scandic er optaget af at skabe oplevelser på lige så højt niveau, som de fantastiske koncerter, shows, musicals og konferencer bygningen igennem årene har dannet ramme for. Vi glæder os meget til at byde gæster velkommen inden for.«

Borgmester klipper snor

Den officielle af Falkoner Centret er onsdag 7. august kl. 12.00, når dørene åbner til de nye omgivelser.

Borgmester Simon Aggesen klipper den røde snor og dermed er Scandic Falkoner åben.

De første gæster bydes velkommen med blomster og champagne.

Så kig forbi hvis du har tid.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Heidi Engelund

Om journalisten Heidi Engelund

Jeg er journalist på Frederiksberg Bladet, og er altid glad for at skrive om det lokale, stort og småt, rundt omkring på Frederiksberg. Har du et godt tip, så er du altid velkommen til at maile til mig på hee@minby.dk

Rune Bagge

Strøm Festival åbner i Riddersalen

286 skolebørn kom sidste år til skade i trafikken, og selvom tallene går den rigtige vej, skal der fortsat gøres en indsats for at sikre børn i trafikken.

Sænk farten: Pas på Københavns skolebørn i trafikken