Havnegalleriet ligger lige ud til havnen i Dragør
Havnegalleriet ligger lige ud til havnen i Dragør - Foto: Foto: PR foto

Mor og datter udstiller i Havnegalleriet

Strandlinien: Fredag 9. august åbner Monika Pedersen og Frida Freja, der er mor og datter, en udstilling i Havnegalleriet i Dragør. De maler begge malerier af naturen og har udstillet flere gange i Havnegalleriet. »Havnegalleriet i Dragør er et af de hyggeligste steder i landet at udstille, og jeg glæder mig til at genopleve den stemning og idyl, der er i Dragør om sommeren – samtidig med at jeg udstiller og sælger mine malerier,« siger Frida Freja. Monika Pedersen bor på Amager og har taget Instagram med storm med sine kunstplakater, som hun sælger i Havnegalleriet. Udstillingen er åben frem til torsdag 14. august alle dage fra 10 til 18 – aftenåbent, hvis vejret er rigtig godt. Til selve ferniseringen 10. august er alle velkomne. Her vil der være bobler, snacks og ekstra gode priser. Ferniseringen er fra 12 til 17.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Vildskud Festival er en festival for uafhængig scenekunst

Et stykke om selvrealiseringens slagmark

Mikkel Zebitz stiftede designfirmaet Motarasu, der er japansk for at forandre. Her forenes dansk designtradition med japansk poesi og æstetik. Fra 2. september kan man i Illums Bolighus købe brandets daybed, som MIkkel Zebitz har sat sig godt til rette på.

Godt design skal vække følelser