Vildskud Festival er en festival for uafhængig scenekunst
Vildskud Festival er en festival for uafhængig scenekunst - Foto: Foto: Vildskud Festival

Et stykke om selvrealiseringens slagmark

Englandsvej: I weekenden fredag 9. august og lørdag 10. august spiller teatret ’Bare Mig Selv’ i Tårnby Teater i forbindelse med Vildskud Festival 2019. Bare Mig Selv er en fortælling om ungdommen i vores samtid og selvrealiseringens kunst. Hvad vil det sige at være ung i dag, og hvilken vej skal livet gå? Det er spørgsmål som fire unge kvinder beretter om – og det bliver fuld af turbulens og forvirring i kampen om at finde sig selv. De fire piger er Figga Vive Andersen, Ida Møller Mikkelsen, Laura Jensen og Mie Pittersen. Stykket er instrueret af Line Møller Mikkelsen og Morten Bøje Stensgaard Larsen. ’Bare Mig Selv’ spiller både 9. og 10. august henholdvis klokken 16.30 og 16.15. Det koster 100 kroner at deltage i Vildskud Festival per dag. Festivalen varer fra 6. august til og med 10. august. Se mere på yourticket.dk.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Paté Paté har holdt til i Kødbyen de sidste 10 år

Paté Paté fejrer 10 år med cavafest

Havnegalleriet ligger lige ud til havnen i Dragør

Mor og datter udstiller i Havnegalleriet