Det er kun i weekenden fra 7.- 8. september, at Absalon har Escape Room. Foto: Absalon
Det er kun i weekenden fra 7.- 8. september, at Absalon har Escape Room. Foto: Absalon

Absalon byder på billigt Escape Room-spil

Sønder Boulevard: Tårnværelset i Absalon bliver forvandlet til et Escape Room i weekenden 7.- 8. september, når Mobile Mystery Games besøger Absalon. Mobile Mystery Games har fra basen på Nørrebro nemlig designet et transportabelt Escape Room-spil. I spillet står holdene ansigt til ansigt i kampen om at løse mystiske gåder på tid. Samarbejde bliver sat på prøve, når hjernen skal på arbejde på Sønder Boulevard. Der kan være fem på hvert hold, så saml allerede dine klogeste venner og book billet på billetto.dk. Det koster 100 kroner per billet, og der er plads til syv forskellige spil på en dag. Èt spil varer en time.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Alan Sulc er nomineret til Danmarks bedste cirkusnummer

Cirkus Arli kommer til Frederiksberg

Københavns Kommune gør en ekstra indsats her i sommerferien for at informere københavnerne om cykler og genbrug.

Her kan du aflevere din gamle cykel til gode formål