Stueetagen i bygningen her, Hollænderdybet 3-5, undergår lige nu en større forvandling, hvor Netto genåbner 4. september i helt nye klæder og med et nyt koncent. Foto: Hanne Bjørton

Like 👍

Netto i nye klæder i Hollænderdybet

AMAGERBRO: Netto i Hollænderdybet åbner i nye klæder 4. september, fortæller discountkæden i en pressemeddelelse. Her introduceres nemlig Nettos nye butikskoncept, hvor både farver, musik, varer og medarbejdernes tøj er opdateret.

Frugt- og grønt-afdelingen kommer til at spille en mere bærende rolle, og convenience-varer får sin egen sektion, så det er nemt at finde de nemme måltider.

Butikschefen i Netto-butikken siden 2017, Pia Elsebeth Knuth, startede sin karriere i Netto i 2006, da hun vendte livet som selvstændig ryggen for at få et 8-16 job som kasseassistent. I 2009 overtog hun jobbet som butikschef i Netto Friheden, men ville efter otte år gerne hjem til Amager, hvor hun også bor, og så blev hun tilbudt stillingen som butikschef i Hollænderdybet.

Hun glæder sig til at møde kunderne i den nye butik:

»Vi vil i endnu højere grad indrette butikken efter kundernes efterspørgsel, som går mod markante frugt- og grønt-afdelinger, convenience og en enkel og nem navigering i butikken. Det skal være behageligt at handle her, og på tværs af hele butikken vil man møde en styrket oplevelse, som vi håber, at kunderne vil tage rigtig godt imod,« udtaler hun i pressemeddelelsen.

Nettos nye butik i København S er en af i alt 70 butikker, som Netto enten bygger eller renoverer i 2019. Målet er, at samtlige Netto-butikker inden for fem år skal renoveres og stå klar i det nye koncept.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Hanne Bjørton

Om journalisten Hanne Bjørton

Journalist på Amager Bladet siden 2005. Jeg skriver om lokalpolitik, kultur og ikke mindst om mennesker på Amager.

Københavns Kommune gør en ekstra indsats her i sommerferien for at informere københavnerne om cykler og genbrug.

Her kan du aflevere din gamle cykel til gode formål

Svedende mennesker og hund i varmebomben, Københavns Metro