Dansk Danseteater optrådte også på Ofelia Plads sidste år i forbindelse med Copenhagen Summer Dance
Dansk Danseteater optrådte også på Ofelia Plads sidste år i forbindelse med Copenhagen Summer Dance - Foto: Søren Melsner

Danmarks største moderne dansefestival indtager Ofelia Plads

Festival: Fra 9. til 11. august indtager Copenhagen Summer Dance Ofelia Plads for andet år i træk. Arrangementet er kendt for at været en folkelig, open-air kulturbegivenhed, der får en bred skare til at se moderne dans. I år er det Dansk Danseteater, der står for et brag af et danseprogram. Som noget nyt er der dobbeltforestillinger alle dagene. »Med blå bølger og Operaen som baggrundstæppe, åbner festivalen op for hele København. Mit ønske for Copenhagen Summer Dance er netop, at festivalen i fremtiden fortsætter med at opfordre til disse åbne møder, udvekslinger og samtaler mellem koreografer, dansere og publikum. En kulturel samtale, der går i dialog med byen og dens indbyggere,« siger Pontus Lidberg, der er Dansk Danseteaters kunstneriske leder.

Et stærkt program

Copenhagen Summer Dance har igen i år internationale verdensstjerner på programmet. Af værker kan man opleve EXHAUSTED, Daybreak, UNTITLED, The Hill og Wreck, der er skabt af koreograferne Pontus Lidberg, Roy Assaf, Ioannis Mandafounis og Pietro Marullo. Af dansere optræder Dansk Danseteaters dansere med flere.

Værkerne bliver vist fra 9. august til og med 11. august med forestillinger klokken 16.30 og 20.30. Det koster 80 kroner at reservere plads. Derudover er der 156 gratis-pladser til hver af de seks forestillinger. De gives væk i gratiskøen. Reservationer kan ske på billetten.dk. Der er mulighed for at købe mad og drikke på Ofelia Plads.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Stribevis af biler ribbet for fælge og hjul

Efter cykelturene er der fælleskaffe i Sundby Idrætspark

Infomøde: Seniorer danner cykelfælleskab