F. C. Prostata begyndte som et forsøg på Rigshospitalet i 2012, men holdet spiller stadig i dag.
F. C. Prostata begyndte som et forsøg på Rigshospitalet i 2012, men holdet spiller stadig i dag. - Foto: Foto: PR foto

F. C. Prostata søger nye fodboldspillere

Fodbold: »F.C. Prostata af 2012 søger medlemmer. Fodbold for mænd med prostatakraft,« således lyder fodboldholdets efterspørgsel på flere spillere til holdet. I 2012 startede Rigshospitalet et forsøg for mænd med prostatakræft. Det var et livskvalitetsforsøg. De tilmeldte mænd spillede i forsøgsperioden fodbold i ni måneder, tre gange om ugen. Forsøget er gentaget med nye hold flere gange. Det viste sig at være en succes. Den første klub, F. C. Prostata af 2012, spiller den dag i dag på Boldklubben Frems baner i Valby hver mandag og torsdag fra klokken 11 til 12. I vintermånederne rykker holdet indenfor. Årligt deltager F. C. Prostata i tre til fire turneringer. Hvis du kunne tænke dig at spille med på holdet, så kan holdet kontaktes på 40 76 62 71. Kriterierne for at være med på holdet er, at man skal have haft eller have prostatakræft og enten være blevet opereret, være i aktiv overvågning eller i hormonbehandling. Torsdag 8. august klokken 16 er der infomøde i Center for Kræft og Sundhed, Nørre Allé 45, 2200 København.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Ifølge lokale mæglere ser udviklingen ud til at vende inden for den nærmeste fremtid

Det er blevet sværere at sælge sin lejlighed på Frederiksberg

Den tidligere Statoil-tank på H.C. Ørsteds Vej.

»Der kommer ikke en Netto på adressen«