Ifølge lokale mæglere ser udviklingen ud til at vende inden for den nærmeste fremtid
Ifølge lokale mæglere ser udviklingen ud til at vende inden for den nærmeste fremtid - Foto: PR foto

Det er blevet sværere at sælge sin lejlighed på Frederiksberg

Boligmarkedet: Nye tal, som boligsiden har opgjort for Nybolig, viser, at det tager længere tid at sælge ejerlejligheder på Frederiksberg sammenlignet med 2018. Sidste år blev 64 procent af lejlighederne solgt på under to måneder. I år er tallet dalet til 49 procent – altså 15 procent færre solgte boliger. De nye tal viser også, at hele 10 procent af lejlighederne på Frederiksberg tager mere end et halvt år at få solgt. »Der har været lidt usikkerhed om markedet, som har gjort, at vi har fået lidt længere liggetider. Det er hovedsageligt de dyrere lejligheder, der tager lidt længere tid om at blive solgt end tidligere,« fortæller Andreas Hagelund, der er salgschef hos Nybolig på Frederiksberg, i en pressemeddelelse.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Forurening holder stadig drikkevandsboringer lukket

F. C. Prostata begyndte som et forsøg på Rigshospitalet i 2012, men holdet spiller stadig i dag.

F. C. Prostata søger nye fodboldspillere