Kunstner udstiller menneskeskæbner på Dybbølsgade

Dybbølsgade: Fredag 2. august åbner kunstneren Niels Pugholm sin udstilling ’Karaktéres’ i c4 projects på Dybbølsgade. Som titlen antyder, tager udstillingen udgangspunkt i den græske filosof Theofrasts værk ’Karaktéres’. Et værk fra 200 år f.v.t., der handler om forskellige menneskeskæbner som for eksempel den sleske, den kritiske og den der efterstræber falsk ungdommelighed. »På trods af verdenshistoriens foranderlige gang med krige og epidemier, skiftende religioner og verdenssyn, forbifarende systemer og ideologier synes karaktererne stålfast at have overlevet tidens tand, fra Theofrasts antikke Grækenland og frem til vores samtid,« skriver kunstneren i en pressemeddelelse. Han har skabt 12 buster, der udgør udstillingen. ’Karaktéres’ kan opleves gratis frem til 27. august torsdag, fredag og lørdag fra 14 til 17.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

København får nyt stort bibliotek

Thyge Enevoldsen.

Det skal være lettere at få en plejebolig