Sidste års modtagere af integrationspriserne, Henrik Nielsen, lederen af Fritids- og ungdomsklub Jokeren, og McDonalds, Jens-Erik Arenfeldt.
Sidste års modtagere af integrationspriserne, Henrik Nielsen, lederen af Fritids- og ungdomsklub Jokeren, og McDonalds, Jens-Erik Arenfeldt. - Foto: Martin Sørensen

Hvem skal have årets integrationspriser?

Kom med et forslag: Hvert år uddeler Frederiksberg Kommune ikke færre end 12 forskellige priser. En af dem er integrationsprisen, men hvem skal have den i år?

Har du et forslag til en organisation, forening, enkeltperson eller virksomhed der gør noget særligt for at fremme integrationen, så de bør have en pris, så kom gerne med et forslag.

Det er Socialudvalget, der bestemmer hvem der skal have årets to priser. Der er en pris til enkeltpersoner og en til foreninger og virksomheder.

Prisen på 5.000 kroner går til enkeltpersoner, mens foreninger eller organisationer får 10.000 kroner.

Priserne uddeles i forbindelse med Mangfoldighedsdagen lørdag 5. oktober i rådhushallen.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Heidi Engelund

Om journalisten Heidi Engelund

Jeg er journalist på Frederiksberg Bladet, og er altid glad for at skrive om det lokale, stort og småt, rundt omkring på Frederiksberg. Har du et godt tip, så er du altid velkommen til at maile til mig på hee@minby.dk

Platanvej på en solskinsdag.

1.670 høringssvar om Platanvejs fremtid

‘Jeg har alt at vinde – intet at tabe’